«The Chainsmokers» iekaro ASV albumu topu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Adam Holt / REUTERS

EDM jeb elektroniskās deju mūzikas duets «The Chainsmokers» ar savu debijas albumu «Memories… Do Not Open» iekarojis ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» topa 1. vietu, ziņo «billboard.com».

Mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati liecina, ka «Memories… Do Not Open» nedēļas griezumā pārdots 221 000 vienību. Šāds rezultāts ir pateicoties dueta turnejas biļešu/albumu komplekta tirdzniecībai.

Albumā iekļauti tādi hiti kā «Paris», «Something Just Like This» (ar Coldplay) un «The One».

Līdz ar to kanādiešu repera Dreika (Drake) jaunais studijas albums «More Life», ko pats mākslinieks pozicionē kā pleilisti, noslīdējis uz 2. vietu (108 000).

Savukārt rudmatainais britu dziesmu rakstnieks Eds Šīrans (Ed Sheeran) ar "÷" (skat. recenziju) pārdots 70 000 vienību un noslīdējis uz 3. vietu.

Populārā amerikāņu a cappella grupa «Pentatonix», kura 2011. gadā uzvarēja NBC talantu šovā «The Sing-Off», ar savu jauno plati «PTX Vol. IV: Classics» startē 4. vietā.

Repera Joey Bada$$ jaunais veikums «All-Amerikkkan Bada$$» (51 000 vienību) numur 5. Pirms tam reperis ar albumu «B4.DA.$$» 2015. gadā arī debitēja 5. vietā.

6. vietā Bruno Marss ar «24K Magic», 7. pozīcijā animācijas filmas «Moana» skaņu celiņš, bet amerikāņu reperis Kodak Black ar «Painting Pictures» noslīdējis no 3. uz 8. vietu.

Top10 noslēdz reperis «Future» un dziesmu rakstnieks «Father John Misty».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu