Šerila Krova atgriežas pie 90. gadu skanējuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Pēc divdesmit piecu gadu ilgas karjeras amerikāņu dziedātāja Šerila Krova (Sheryl Crow) iegājusi jaunā radošā fāzē un laidusi klajā (21. aprīlī) jaunu skaņuplati «Be Myself « (Warner). Pēc koķetērijas ar soulmūziku un kantri 55 gadus vecā dziedātāja atgriezusies pie 90. gadu skanējuma.

Jaunajā albumā Krova atkal sadarbojas ar Džefu Trotu (Jeff Trott) un Čedu Bleiku (Tchad Blake), ar kungiem, kas atbildīgi par Krovas panākumiem 90. gados.

Krova atzinusi, ka daudz klausījusies pati savus agrīnos ierakstus, lai saprastu, kas tieši uzrunājis viņas klausītājus. «Taču es pati sevi negrasos kopēt,» viņa skaidro. «Tā drīzāk bija pašrefleksija, lai saprastu, kurp doties tālāk.»

Krova atklāj, ka pagājušā gada ASV prezidenta vēlēšanas viņu ļoti satraukušas un viņa ķērusies pie dziesmu sacerēšanas.

Šerila Krova studijā
Šerila Krova studijā Foto: facebook.com

Šerila ir ieguvusi 9 «Grammy» balvas un visā pasaulē pārdevusi 35 miljonus ierakstu.

Dzimusi pirms 55 gadiem Misūri štatā trompetista un pianistes ģimenē, Šerila Krova uz lielās mūzikas skatuves parādījās 90. gadu beigās kā Maikla Džeksona fona vokāliste. Viņas debijas soloalbums «Tuesday Night Music Club» tapa 1993. gadā, otrdienās kopā sanākot mūziķu domubiedru grupai, un radās pirmie hiti «Leaving Las Vegas» un «All I Wanna Do», kas Krovai nesa arī pirmās «Grammy» balvas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu