Filma: Vitnija Hjūstone bija biseksuāla

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uzvirmojušas jaunas spekulācijas ap popmūzikas zvaigznes Vitnijas Hjūstones (Whitney Houston) seksualitāti. Jaunajā, trešdien Tribekas festivālā izrādītajā dokumentālajā filmā «Whitney: Can I Be Me» par dziedātāju, kas mirusi 2012. gadā, tiek pieļauts, ka Vitnijai bijušas attiecības ar asistenti Robinu Kraufordu (Robyn Crawford), kura vēlāk kļuva par Vitnijas radošo direktori.

«Es domāju, ka viņa bija biseksuāla,» filmā izsakās stiliste Elina Lavāra (Ellin Lavar). «Robina deva Vitnijai drošības sajūtu.»

«Robina un Vitnija bija kā dvīņi,» saka miesassargs Kevins Amonss (Kevin Ammons). «Viņas bija neatdalāmas. Vitnijas vīrs Bobijs centās viņas izšķirt, cīnījās par Vitnijas uzmanību, bet tas viņam nekad neizdevās.»

Kad 1999. gadā Krauforde pameta Vitniju, dziedātāja iegrima depresijā.

«Robina bija cilvēks, kas noturēja Vitniju līdzsvarā,»

izsakās Lavāra.

Arī Hjūstones bijušais vīrs Bobijs Brauns (Bobby Brown) pirms kāda laika jau apstiprinājis gadiem klīdušās baumas, ka dziedātājai bija mīlas sakars ar sievieti. Arī nelaiķes Hjūstones māte Sisija Hjūstone (Cissy Houston) savos memuāros minēja, ka meitai, iespējams, bijušas attiecības ar Kraufordu. Sisija rakstīja, ka Robinai rūpēja Vitnija un tieši Robina bija pirmā, kas devās pie Sisijas, lai pateiktu, ka viņas meitai ir problēmas ar narkotikām.

Tagad sarunā ar «Us Weekly» Vitnijas biseksualitāti apstiprina Bobijs Brauns.

«Es zinu. Mēs bijām precējušies 14 gadus. Un ir tādas lietas, par kurām abi viens otram stāstījām,» sarunā ar «Us Weekly» Vitnijas biseksualitāti apstiprina Bobijs Brauns, kas sarakstījis pats savu grāmatu «Every Little Step».

Ja ticam Bobija rakstītajam, tad Vitnija noliedza savu mīlas sakaru ar Robinu, jo māte Sisija neatbalstīja šādas attiecības. «Es domāju, ja Robina Vitnijas ģimenē tiktu akceptēta, tad Vitnija vēl šodien būtu dzīva,» raksta Brauns.

Krauforde un Sisija minētajā filmā nepiedalījās.

Kā jau ziņots, Hjūstone 2012. gada 11. februārī, dienu pirms «Grammy» ceremonijas, tika atrasta mirusi viesnīcas istabā Beverlihilsā. Tiesu mediķi atzina, ka viņas nāves cēlonis bija nejauša noslīkšana, ko izraisīja kokaīna lietošana un sirds slimība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu