Keitija Perija un «Migos» novēl «labu apetīti»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ klajā nācis amerikāņu popdīvas Keitijas Perijas (Katy Perry) jaunais singls «Bon Appetit», kas ir otrais vēstnesis no gaidāmā albuma. Singlā piedalās Atlantas hiphopa trio «Migos». «Bon Appetit» autori līdzās Perijai ir Makss Martins (Max Martin), Šellbeks (Shellback), Oskars Holters (Oscar Holter), Ferrass Alkaisi (Ferras Alqaisi), kā arī «Migos».

Foto: Publicitātes foto

Keitijas iepriekšējais singls «Chained to the Rhythm» strauji kāpa pa topu kāpnēm un Apvienotajā Karalistē kļuva par spēlētāko hitu pēdējā gada laikā. Singls sasniedza topu virsotnes arī Baltijas valstīs, Austrālijā, Vācijā, Itālijā, Spānijā un daudzās citās valstīs.

10 gadu laikā Capitol Records pārdevis vairāk nekā 40 miljonus Keitijas Perijas albumu, vairāk nekā 125 miljonus singlu, savukārt Keitijas mūzika straumēta vairāk nekā 18 miljardus reižu! Perijai ir visvairāk sekotāju Twitter pasaulē.

Atgādinām, ka 2015. gadā Keitija Perija uzstājās Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu