Keitija Perija Taimskvērā tirgo ķiršu pīrāgus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press/Splash

Jaunā singla «Bon Appétit» popularizēšanas nolūkos amerikāņu popzvaigzne Keitija Perija (Katy Perry) ar nelielu busiņu izbrauca Ņujorkas ielās, lai pati saviem faniem pasniegtu gardus ķiršu pīrāgus.

«Pasaulē labākais ķiršu pīrāgs,» vēstīja uzraksts uz busiņa. Aplūko foto!

? I'M OPEN 24 ?

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Šīs nedēļas sākumā Keitija Perija sociālajos tīklos dalījās ar ķiršu pīrāga recepti un ziņu: «Uzcep man ķiršu pīrāgu un tiksi pie pārsteiguma!» Fani visu nedēļu, izmantojot Keitijas recepti, cepa ķiršu pīrāgus, savukārt šodien saņēma pārsteigumu – ilgi gaidīto singlu «Bon Appetit».

Keitijas iepriekšējais singls «Chained to the Rhythm» strauji kāpa pa topu kāpnēm un Apvienotajā Karalistē kļuva par spēlētāko hitu pēdējā gada laikā. Singls sasniedza topu virsotnes arī Baltijas valstīs, Austrālijā, Vācijā, Itālijā, Spānijā un daudzās citās valstīs.

10 gadu laikā Capitol Records pārdevis vairāk nekā 40 miljonus Keitijas Perijas albumu, vairāk nekā 125 miljonus singlu, savukārt Keitijas mūzika straumēta vairāk nekā 18 miljardus reižu! Perijai ir visvairāk sekotāju Twitter pasaulē.

Atgādinām, ka 2015. gadā Keitija Perija uzstājās Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu