Lamārs aizvada otro nedēļu «Billboard 200» topa 1. vietā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Komptonas reperis Kendriks Lamārs (Kendrick Lamar) ar jauno albumu «DAMN.» saglabājis 1. vietu ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» topā, ziņo «billboard.com.»

Nedēļas griezumā albums (skat. recenziju) pārdots 238 000 vienību, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati. «DAMN.» ir jau trešais Lamāra numur 1 albums, kas seko 2016. gada «Untitled Unmastered.» un 2015. gada «Grammy» ieguvušajam «To Pimp a Butterfly».

Dreika «More Life» numur 2, bet Eda Šīrana «÷» numur 3.

4. vietā kā jaunums amerikāņu alternatīvā roka apvienība «Incubus» ar albumu «8» (52 000). Grupa, kas dibināta 1991. gadā, nesenāko albumu «If Not Now, When?» izdeva 2011. gadā. Grupa šovasar dosies arī Ziemeļamerikas turnejā kopā ar emorokeriem «Jimmy Eat World».

Bruno Marss numur 5, bet deju mūzika dueta «The Chainsmokers» debijas albums Memories… Do No Open noslīdējis no 5. uz 6. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu