Pirmsvēlēšanu laikā Rīgā vērienīgs grupas «Bi-2» koncerts

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Atklājot koncertu sezonu Lucavsalā, tajā 27. maijā notiks Krievijas grupas «Bi-2» koncerts ar simfonisko orķestri, noskaidroja aģentūra LETA. Par to vēsta arī pilsētvidē izvietotie plakāti.

Rīgas domē pastāstīja, ka par koncerta rīkošanu ir atbildīgs nodibinājums «Rīgas Tūrisma attīstības birojs». Grupas koncerts, kas apmeklētājiem būs bezmaksas, nodibinājumam izmaksās 203 538 eiro, informēja nodibinājuma pārstāve Anna Blaua.

«Rīgas Tūrisma attīstības biroja» izsludinātajā iepirkumā par koncertu rīkošanu par šādu summu uzvarēja SIA «MAK Entertainment».

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (S) sociālajā portālā «Facebook» ievietojis aicinājumu uz jaunās koncertu sezonas atklāšanu Lucavsalā.

Uzņēmums dibināts 2016. gadā un tā pamatkapitāls ir 2800 eiro. «MAK Entertainment» pieder Jeļenai Žarinovai, liecina «Firmas.lv» informācija.

Grupa «Bi-2» vairākkārt uzstājusies Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu