Keitija Perija jaunajā klipā kā «gards kumoss»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu dziedātāja Keitija Perija (Katy Perry) publicējusi sava jaunākā singla «Bon Appetit» videoklipu, kas seko pirmajam jaunā albuma (tiek baumots, ka nosaukums būs «Witness») vēstnesim «Chained To The Rhythm».

Singlā piedalās Atlantas hiphopa trio «Migos». «Bon Appetit» autori līdzās Perijai ir Makss Martins (Max Martin), Šellbeks (Shellback), Oskars Holters (Oscar Holter), Ferrass Alkaisi (Ferras Alqaisi), kā arī «Migos».

Videoklipā Perija tiek sagatavota gluži kā maltīte. Viņa ļauj sevi izmērcēt miltos, tad apbērt ar dārzeņiem un garšvielām un izvārīt. Noskaties!

formāli 2001.gadā Keitija Hadsone (tāds ir daiļavas īstais vārds) bija izdevusi kristīgās mūzikas albumu «Katy Hudson», kurā atrodamas tādas dziesmas kā «Faith Won't Fail» («Ticība nezudīs»), «Trust in Me» u.tml.

No šā albuma mums labi zināmas ir tādas dziesmas kā «Chained to the Rhythm» un «Bon Appétit».

Par godu albuma iznākšanai darbojas īpašais Keitijas Perijas Youtube kanāls

Atgādinām, ka mēneša sākumā singla popularizēšanas nolūkos 32 gadus vecā Perija ar nelielu busiņu izbrauca Ņujorkas ielās, lai pati saviem faniem pasniegtu gardus ķiršu pīrāgus.

2015. gadā Keitija Perija uzstājās Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu