«Eirovīzijas» tiešraidē incidents ar pliku dibenu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kad vakar Kijevā uz lielās Eirovīzijas skatuves kāpa pagājušā gada uzvarētāja - Ukrainas dziedātāja Džamala, uz skatuves notika kāds neplānots incidents. Dažas sekundes slavas miljonu auditorijas priekšā sev vēlējās nozagt kāds pārgalvis ar Austrālijas karogu. Viņam tas izdevās. Visa Eiropa redzēja viņa pliko dupsi.

Tiesa, apsargi reaģēja operatīvi, personāžs tikpat ātri, cik uzradās, tikpat aši no skatuves arī nozuda un Džamala savu uzstāšanos turpināja tā, it kā nekas nebūtu noticis. Noskaties video!

Dibena rādītājs arī pirms Eirovīzijas pasaulē iemantojis bēdīgu slavu. Kā vēsta ārvalstu prese, Džamalas priekšnesumu pabojāja viņas tautietis, populārais «sarkanā paklāja huligāns» Vitālijs Sedjuks. Viņš savulaik pat iepļaukājis Bredu Pitu, centies noskūpstīt aktieri Vilu Smitu un uzklupis arī citām šovbiznesa zvaigznēm.



Jau ziņots, ka par konkursa «Eirovīzija 2017» uzvarētāju kļuva Portugāles pārstāvis Salvadors Sobrals ar dziesmu «Amar Pelos Dois».

Latvijas pārstāvji «Triana Park» pirmajā pusfinālā ieņēmuši pēdējo vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu