«Positivus» viesosies hiphopa pionieris «Grandmaster Flash»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ik gadu «Positivus» daudzveidīgajā programmā būtiska loma ir arī elektroniskajai klubu mūzikai, kuras aktuālākie pārstāvji nodrošina neaizmirstamu skanējumu festivāla nakts programmā. Galvenā elektroniskās mūzikas skatuve šovasar būs «Electric Room», un kā pirmos dīdžejus «Positivus» izziņo ASV klubu mūzikas pārstāvjus «araabMUZIK» un «Kingdom», beļģu analogā house meistaru «Aeroplane», ekspresīvo itāļu DJ projektu «Crookers», daudzsološo Latvijas deju mūzikas dīdžeju Makree, kā arī DJ Aspirins duetā ar Tomu Grēviņu. Nepārspējamu uzstāšanos festivālā nodrošinās Bronksas hiphopa leģenda «Grandmaster Flash».

Par īstas leģendas uznācienu «Positivus» festivālā šovasar parūpēsies amerikāņu hiphopa celmlauzis Grandmaster Flash, kurš savas iespaidīgās karjeras laikā ir parūpējies par vairāku ikonisku cilpu un bītu radīšanu, kas joprojām iekļaujas arī šodien tapušos darbos. Nav pārsteigums, ka Ņujorkā viņu dēvē par hiphopa virtuozu numur 1. Talants, kas ar laiku kļūst tikai spēcīgāks, – par Grandmaster Flash izjusto un dinamisko skanējumu varēs pārliecināties arī «Positivus» apmeklētāji.

Ikvienu araabMUZIK dīdžejsetu var raksturot kā filigrānu mākslas darbu, turklāt šis amerikāņu dīdžejs savā darbībā izmanto leģendāro MPC sampleri, ar tā sniegtajām iespējām nepārtraukti sevi pierādot kā vienu no galvenajiem toņa noteicējiem elektroniskās mūzikas pasaulē.

araabMUZIK jau viesojies Rīgā.

Atgādinām, ka uz galvenās skatuves – «Pixies», Elija Goldinga un «Alt-J». Kā jau ziņots, šovasar Positivus festivāls noritēs no 14. līdz 16. jūlijam, un galvenie mākslinieki uz festivāla lielās – Lattelecom skatuves – būs alternatīvā roka leģendas Pixies, britu popmūziķe Ellie Goulding un indie rokgrupa Alt-J. Salacgrīvā šogad uzstāsies arī tādi aktuāli mākslinieki kā The Lumineers, Rae Sremmurd, José González, Maxïmo Park, Kamasi Washington, Mew, Rhye, Austra, JP Cooper, L.A. Salami, Cigarettes After Sex, Raimonds Tiguls un Moonlight Sound Design, Dzelzs Vilks, Dagamba, Pienvedēja piedzīvojumi, Nothing But Thieves, Margaret Glaspy, Julia Jacklin, Trad.Attack!, Eska, Satellites LV, Bandmaster, MESA, Fakts, Edavārdi, Singapūras Satīns, Chris Noah un citi. Festivāla programma vēl tiks papildināta.

Festivāla biļešu cenas līdz 14. jūnijam: trīs dienu biļete bez telts vietas maksā 75,00 eiro, ar telts vietu – 83,00 eiro.

Visas festivāla biļetes var iegādāties Positivus festivāla mājas lapā www.positivusfestival.com, kā arī Biļešu Servisa kasēs un internetā.

ej.uz/positivus2017

Biļešu cena pieaugs no 14. jūnija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu