Fani neizpratnē par komerciālo «Linkin Park» jauno albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

19. maijā klajā nācis jauns amerikāņu apvienības «Linkin Park» albums «One More Light», taču fanu reakcija uz to ir ļoti dažāda. «Izklausās, it kā «The Chainsmokers» būtu ierakstījuši albumu ar Džastinu Bīberu,» raksta kāda vīlusies fane.

Tik tiešām savulaik ņūmetālu spēlējošās grupas septītais studijas albums ir daudz popsīgāks.

Par to liecina arī tas, ka albumā kā viesmākslinieki pieaicināti divi reperi (Pusha T, Stormzy) un dziedātāja Kiara (Kiara Saulters), kas dzirdama pirmajā singlā «Heavy». Savukārt kā dziesmu līdzautori piesaistīti vairāki popmūzikā labi zināmi mākslinieki - «Issues» autore Džulia Maiklsa (Julia Michaels), Selēnas Gomesas dziesmu autors Džastins Tranters (Justin Tranter) u.c.

Paši mūziķi uzsver, ka nav «pārdevušies», bet gan ietekmējušies no «The Cure» un «Tears For Fears». Solists Česters Beningtons pat piesolījis sadot pa muti tiem, kas atļausies pārmest grupai komercializēšanos.

«One More Light»
«One More Light» Foto: Publicitātes foto

Atgādinām, ka 2008. gadā grupa uzstājās «Arēnā Rīga».





KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu