Arianas Grandes menedžments: «Mūsu sirdis ir salauztas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA, Reuters/Scanpix

Pēc pirmdienas vakarā Mančestrā notikušā sprādziena, kas nograndis uzreiz pēc amerikāņu popmūzikas zvaigznes Arianas Grandes koncerta, popzvaigznes menedžments nācis klajā ar paziņojumu. Atgādinām, ka nogalināti vismaz 22 cilvēki, bet desmitiem citu guvuši ievainojumus.

Paziņojumā presei Arianas Grandes menedžments raksta, ka šis ir bijis «bezjēdzīgs uzbrukums».

«Šonakt mūsu sirdis ir salauztas,» teikts paziņojumā. «Ar vārdiem nav iespējams izteikt mūsu skumjas par upuriem un viņu ģimenēm šajā bezjēdzīgajā uzbrukumā. Mēs sērojam par bērnu dzīvībām, kas izdzēstas šajā gļēvulīgajā uzbrukumā. Esam pateicīgi par pašaizliedzīgo iesaistīto servisu darbu. Mēs aizlūdzam par visiem.»

Arī pati Grande ierakstījusi savā «Twitter», ka ir «salauzta» pēc pagājušās nakts uzbrukuma.

Sociālajos tīklos aktīvi tiek lietots tēmturis #RoomForManchester, lai palīdzētu atrast pagaidu naktsmītnes Arianas Grandes faniem un koncerta apmeklētājiem.

Šī ir 23 gadus vecās «popmūzikas lakstīgalas» Grandes trešā pasaules koncertturneja «Dangerous Woman», kas sekojusi pēc 2016. gadā izdotā trešā studijas albuma «Dangerous Woman» (skat. recenziju). Turnejas sākums datējams ar 2017. gada 3. februāri. Jau pēc dažām dienām Grandei paredzēti koncerti Londonā – 25. maijā notiks koncerts «O2 ARENA», bet 26. maijā «THE O2» arēnā, liecina informācija dziedātājas mājaslapā. Iespējams, ka koncerti tiks atcelti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu