Ariana Grande pārtrauc savu Eiropas turneju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Pēc pirmdienas vakarā Mančestrā Arianas Grandes koncertā notikušā sprādziena, kas prasīja 22 cilvēku dzīvības, 23 gadus vecā amerikāņu zvaigzne paziņojusi, ka pārtrauc savu Eiropas turneju. Grande atgriezusies mājās Floridā, ziņo CNN.

Grandei bija ieplānoti vairāki «Dangerous Woman» albuma veicināšanas turnejas koncerti Eiropā līdz pat jūnija vidum. Tuvākie Londonā – 25. maijā «O2 ARENA», bet 26. maijā «THE O2» arēnā. 29. jūnijā turneja pārceltos uz Latīņameriku, Brazīliju. Nav zināms, kad turneja atsāksies.

Tikai dažas stundas pēc terorista pašnāvnieka uzbrukuma Ariana Grande sociālajos tīklos rakstīja, ka viņai ir ļoti žēl, ka tas noticis, un ka «viņas sirds ir salauzta».

Šobrīd zināms, ka sprādzienā vainojams 22 gadus vecais terorists pašnāvnieks Salmans Abedi.

Izrādot cieņu traģēdijas skartajiem, grupa «Blondie» atcēlusi savu otrdienas vakara koncertu Londonā. Līdzīgi rīkojušies arī «Take That», kuri atcēluši uzstāšanos Liverpūlē otrdienas vakarā. Šonedēļ viņiem bija paredzēti arī divi koncerti Mančestras Arēnā, kurus grupa ir atcēlusi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu