Morisejs kritizē Terēzu Meju, karalieni un Londonas mēru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu grupas «The Smiths» bijušais līderis Morisejs pēc pirmdienas vakarā Mančestrā notikušā terorakta, kas prasīja 22 cilvēku dzīvības, asi nosodījis britu politiķus - premjerministri Terēzu Meju, karalieni un Londonas mēru Sadiku Kānu.

Viņš kritizējis politiķu izteikumus un viņu reakciju pēc notikušā sprādziena.

«Terēza Meja saka, ka «šādi uzbrukumi mūs nesalauzīs», taču viņa pati dzīvo ložu necaurlaidīgā burbulī un viņai pašai nav jādodas uz morgu, lai identificētu sprādzienā mirušos jauniešus,» viņš raksta. «Vēl šis izteikums nozīmē, ka nelūzīs arī viņas politika attiecībā uz imigrāciju. Jaunieši Mančestrā jau ir salauzti, paldies, Terēza!»

«Politiķi saka, ka nebaidās, taču viņi nekad nekļūst par upuriem,» viņš turpina. «Cik gan viegli ir būt bezbailīgam, ja tevi aizsargā ugunsmūris. Cilvēkiem nav šādas aizsardzības.»

Pats Morisejs ir izaudzis Mančestrā, kur 1982. gadā izveidoja vienu no ietekmīgākajām britu rokgrupām «The Smiths».

Dziedātājs kritizējis arī Londonas mēru Sadiku Kānu, kurš no vienas puses saka, ka Londona ir vienota ar Mančestru, taču no otras - publiski nenosoda «Islāma valsti».

Kritizēta arī karaliene, kura, neskatoties uz traģēdiju, neatcēla savus ikgadējos dārza svētkus.

Atgādinām, ka 22 gadus vecais terorists pašnāvnieks Salmans Abedi uzspridzinājās Mančestras Arēnā amerikāņu popzvaigznes Arianas Grandes koncerta noslēgumā. Atbildību par teroraktu uzņēmies džihādistu grupējums «Islāma valsts».

Grande ir atcēlusi savus turpmākos koncertus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu