«Linkin Park» popalbums iekaro ASV albumu topu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press/Sipa

Amerikāņu apvienības «Linkin Park» albums «One More Light» par kura komerciālo skanējumu fanu domas stipri dalās, tomēr iekarojis ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» topa 1. vietu, ziņo billboard.com.

Nedēļas griezumā albums pārdots 111 000 vienību, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati. Tas ir jau sestais numur viens grupas karjerā.

Jau rakstījām, ka savulaik ņūmetālu spēlējošās grupas septītais studijas albums ir daudz popsīgāks. Par to liecina arī tas, ka albumā kā viesmākslinieki pieaicināti divi reperi (Pusha T, Stormzy) un dziedātāja Kiara (Kiara Saulters), kas dzirdama pirmajā singlā «Heavy». Savukārt kā dziesmu līdzautori piesaistīti vairāki popmūzikā labi zināmi mākslinieki - «Issues» autore Džulia Maiklsa (Julia Michaels), Selēnas Gomesas dziesmu autors Džastins Tranters (Justin Tranter) u.c.

2. vietā Komptonas reperis Kendriks Lamārs (Kendrick Lamar) ar jauno albumu «DAMN.» (98 000).

Viens no britu/īru puišu popgrupas «One Direction» dalībniekiem, Harijs Stailzs (Harry Styles), ar savu debijas soloalbumu «Harry Styles» (Columbia/Sony) noslīdējis no 1. uz 3. vietu (67 000).

Dreika «More Life» numur 4, bet amerikāņu kantri dziesmu rakstnieks Kriss Steipltons (Chris Stapleton) ar «From A Room: Volume 1» numur 5.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu