Noels par Hariju Stailzu: «Mans kaķis šādu dziesmu sacerētu 10 minūtēs»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Bijušais britu grupas «Oasis» dziesmu autors Noels Galahers (Noel Gallagher), kurš nesen nosvinēja 50 gadu jubileju, kārtējo reizi izcēlies ar asu un vienlaikus asprātīgu citu mūziķu kritiku. Šoreiz par viņa upuri kļuvis 23 gadus vecais britu/īru popgrupas «One Direction» dalībnieks Harijs Stailzs (Harry Styles), kurš ar savām jaunajām dziesmām koķetē ar rokmūziku.

Noels asus vārdus veltījis Harija debijas solo singlam «Sign of the Times», teikdams, ka «viņa kaķis šādu dziesmu sacerētu 10 minūtēs». Viņš arī piebildis, ka visdrīzāk Stailzs pats nemaz nav sacerējis šo dziesmu.

Britu/īru puišu popgrupas «One Direction» viens no dalībniekiem Harijs Stailzs (Harry Styles)
Britu/īru puišu popgrupas «One Direction» viens no dalībniekiem Harijs Stailzs (Harry Styles) Foto: AP/Scanpix

«Cilvēki manā vecumā palaižas, noresnē, zaudē matus, un viņu tetovējumi kļūst izplūduši,» viņš turpina. «Viņi sēž garāžā un sacer tādas s..da dziesmas kā «Sign of the Times» priekš Harija Stailza. Tādas, kuras mans kaķis varētu sacerēt 10 minūtēs, ja godīgi.»

Pirms pāris dienām Noela brālis Liams izteicās mazliet pozitīvāk par Stailzu.

Tiesa, Noels piebildis, ka viņam šādas dziesmas netraucē. «Mana sieva pat bija piefiksējusi šo dziesmu un man jautāja, vai esmu to dzirdējis. «Tā izklausās kā Prinss,» viņa teica. Es varu jums apgalvot, tas ne tuvu neskan tā kā Prinss!»

Šī vispār nav pirmā reize, kad Noels kritizējis Stailzu. 2013. gadā dziesmas «Wonderwall» autors nodēvēja «One Direction» par «banālu popmūziku».





KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu