Amerikāņu R&B zvaigzne Braisons Tilers iekaro «Billboard 200»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

ASV albumu topu šonedēļ iekarojis 24 gadus vecais R&B dziedātājs Braisons Tilers (Bryson Tiller) ar savu otro studijas albumu «True to Self», ziņo «billboard.com».

Albums «True to Self», kas seko 2015. gada debijas albumam «Trapsoul», nedēļas griezumā pārdots 107 000 vienību, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati.

Albums izdots mēnesi ātrāk, nekā sākotnēji izziņots.

2. vietā stabili Komptonas reperis Kendriks Lamārs (Kendrick Lamar) ar jauno albumu «DAMN.» (84 000).

Slavenā Liverpūles četrinieka «The Beatles» 1967. gada albums «Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band» tā 50. jubilejā atgriezies «Billboard 200» topa 3. vietā (75 000). Albums tika izdots 1967. gada 1. jūnijā, un tieši šonedēļ tiek svinēta tā 50. jubileja. Tam par godu izdota jauna «Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band» versija ar agrāk neizdotām ierakstu sesiju lentēm.

The Beatles, 1967
The Beatles, 1967 Foto: AP/Scanpix

Dreika «More Life» numur 4, bet Atlantā dzimusī, talantīgā un uzlecošā hiphopa zvaigzne - Lil Yachty ar «Teenage Emotions» startē 5. vietā (46 000).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu