Svētki «Fleetwood Mac» ielā! Bakinhems un Makvī izdod kopīgu plati

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

9. jūnijā izdevniecības «Atlantic» apgādā kopīgu albumu izdevuši divi grupas «Fleetwood Mac» dalībieki - Lindsijs Bakinhems (Lindsey Buckingham, 67) un Kristīna Makvī (Christine McVie, 73).

Kad 2014. gadā šajā britu/amerikāņu grupā «Fleetwood Mac» nolēma atgriezties Makvī, paralēli koncertiem sākās arī aktīvs radošs darbs pie jaunām dziesmām. Tiesa, tā vietā, lai varētu tapt jauns «Fleetwood Mac» albums, otras grupas solistes Stīvijas Niksas (Stevie Nicks) neiesaistīšanās dēļ dziesmu idejas tika īstenotas šādā - divu mūziķu kopīgā albumā.

«Tas, ko mēs darām, - dodamies turnejās, spēlējam simtiem koncertu un nopelnām daudz naudas. Mēs lieliski pavadām laiku. Sēdēt studijā un ierakstīt plati nav tik lieliska laika pavadīšana,» kādā intervijā izteikusies Niksa.

Foto: Publicitātes foto

Interesanti, ka arī 1987. gada grupas albums «Tango in the Night» galvenokārt bija Bakinhema un Makvī kopdarbs, kurā tikai trīs dziesmas bija sacerējusi Niksa.

Vienu no jaunā albuma dziesmām «In My World» abi nesen izpildīja Džimija Falona šovā.

Atgādinām, ka Makvī pievienojās grupai 1970. gadā, kad apprecējās ar basģitāristu Džonu Makvī. Turpmākos 28 gadus viņa bija viena no galvenajām dziesmu autorēm, vokāliste un taustiņinstrumentāliste. Viņa radījusi vairākus hitus, tostarp «Say You Love Me», «Don't Stop», «Little Lies» un «Everywhere».

Makvī aizgāja no «Fleetwood Mac» 1998. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu