Kritiķi nav sajūsmā par jauno Keitijas Perijas albumu «Witness»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu dziedātāja Keitija Perija (Katy Perry) šonedēļ pie klausītājiem atgriezusies ar jaunu albumu «Witness» («Liecinieks»), un kā vienmēr - vienaldzīgo nav. Viedokļi un vērtējums atšķiras. Īpaši nesaudzīgi bijuši profesionālie mūzikas kritiķi.

Mūzikas portāls «Metacritic», kurš apkopo pasaules lielāko mūzikas izdevumu recenzijas un to vērtējumus, pagaidām, balstoties uz 17 profesionālām recenzijām, izrēķinājis vidējo «Witness» vērtējumu. Šobrīd tas ir aptuveni 5/10. Vieni uzskata, ka plate ir izcils popmūzikas ieraksts ar nopietnu vēstījumu, citi - ka Perija radījusi kārtējo biznesalbumu, kurā pat nav īsti nevienas prātā paliekošas dziesmas.

«Jo vairāk tu pavadi laiku ar katru no dziesmām, jo vairāk rodas sajūta, ka tas viss ir jau dzirdēts agrāk,» raksta britu izdevuma «The Telegraph» kritiķis.

««Swish Swish», «Power» un «Déjà Vu» ir lieliskas dziesmas, taču viss pārējais albums ir neveiksme,» raksta «Consequence of Sound».

Kāds cits kritiķis albumu nodēvējis par «konceptuālu jucekli».

«Witness»
«Witness» Foto: Publicitātes foto

Albums seko 2013. gadā izdotajam ierakstam «Prism».

Atgādinām, ka mēneša sākumā singla «Bon Appetit» popularizēšanas nolūkos 32 gadus vecā Perija ar nelielu busiņu izbrauca Ņujorkas ielās, lai pati saviem faniem pasniegtu gardus ķiršu pīrāgus.

Albuma izdošanas dienā viņa raidīja tiešraidi no savas mājvietas.

2015. gadā Keitija Perija uzstājās Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu