Lorde jau plāno trešo albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

20 gadus vecā Jaunzēlandes popmūzikas sensācija Lorde, kas pirms mēneša izdeva jaunu studijas albumu, savā «Twitter» raksta, ka domās jau ir ar jaunu ierakstu. Un tajā viņa «virzīsies prom no dejošanas».

Atgādinām, ka jūnijā tika izdots Lordes otrais albums «Melodrama». Lordes jeb īstajā vārdā Ellas Jeličas-O'Konoras (Ella Yelich-O'Connor) «Melodrama» ir personisks, emocionāls darbs, kurā jaunā sieviete analizē savas sajūtas pēc attiecību izjukšanas ar pirmo nopietno draugu (piecus gadus vecāko fotogrāfu James Lowe), reflektē par jauniegūto slavu, daudzajām ballītēm, bet galvenais - stāsta mums savu pieredzi būt vienai un pašpietiekamai. Muzikāli tas ieturēts labākajās popmūzikas tradīcijās.

Tagad tviterī viņa raksta, ka topošais trešais albums «izzinās jaunu pasauli» un «virzīsies prom no dejošanas».

Tā bija atbilde kādam fanam, kurš minēja, ka albumā «Melodrama» daudz minēta dejošana ([dancing] on the light up floor», «[dancing] with the truth» un «[dancing] in my storm»).

Lorde atbildējusi fanam, ka nebija apzinājusies, ka «dejošana» ir tik bieži pieminēta.

Viņa turpināja vēl ar pāris tvītiem, kuros paslavēja pati sevi.

«Tikko man bija septiņi koncerti septiņās dienās. Īsts popzvaigznes sasniegums,» viņas raksta, piebilstot, ka būt sievietei mūzikas biznesā ir smags izaicinājums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu