Uz «Foo Fighters» koncertu Lucavsalā trešdien kursēs speciāls trolejbuss

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Jau šo trešdien Lucavsalā notiks viens no vasaras gaidītākajiem mūzikas notikumiem - Glastonberijas un Roskildes hedlaineru, amerikāņu rokgrupas, «Foo Fighters» uzstāšanās. Priekšnesums Daugavas krastā būs grupas vienīgais koncerts Baltijā. Pasākuma īpašie viesi būs populārā britu grupa «Biffy Clyro» un atzītais ASV/Lielbritānijas duets «The Kills».

Sabiedriskais transports

Trešdien, 21. jūnijā, saistībā ar koncertu Lucavsalā no plkst. 16:00 atbilstoši pasažieru plūsmai tiks organizēts speciāls trolejbusa maršruts «Latvijas Universitāte – Lucavsala».

Izmaiņas paredzētas arī 40. autobusa maršrutā. No plkst. 16:00 autobusi virzienā no pilsētas centra uz Ziepniekkalnu apstāsies pieturvietā «Lucavsala».

Auto novietošana

Apstāties un novietot auto būs iespējams maksas autostāvvietā pie pasākuma norises vietas Lucavsalas ielas abās pusēs. Lai garantētu vietu autostāvvietā, iesakām to iegādāties iepriekšpārdošanā www.bilesuserviss.lv. Ierodieties uz koncertu savlaicīgi un rēķinieties ar to, ka šāda mēroga pasākumā ikviena darbība var prasīt vairāk laika nekā ierasts.

Velo novietošana

Iepretim pasākuma ieejai būs izveidota neliela bezmaksas velo novietne. Vietu skaits būs ierobežots, tāpēc tā būs pieejama tikai 170 kvēlākajiem mūzikas faniem, kuri ieradīsies paši pirmie.

Vakara programma 21. jūnijā

16:00 publikai tiek atvērtas ieejas

18:30 Elephants From Neptune (EE)

19:30 The Kills (USA/ UK)

20:30 Biffy Clyro (UK)

22:00 Foo Fighters (USA)

Biļetes

Biļetes uz vērienīgo pasākumu Lucavsalā vēl pieejamas www.bilesuserviss.lv. Nepalaidiet garām vienu no vasaras centrālajiem mūzikas notikumiem!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu