Adele apciemo drosmīgos Grenfela torņa ugunsdzēsējus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

Britu dziedātājas Adeles mīlestība pret dzimto Londonu ir ļoti dziļa. Lai pēc postošā Grenfelas torņa ugunsgrēka pateiktos drosmīgajiem ugunsdzēsējiem, viņa ieradās pie vīriem ciemos ar kūku.

Vairāku «Grammy» balvu laureāte pati ieradusies Čelsijas ugunsdzēsības departamentā, lai pateiktos tās ugunsdzēsējiem par viņu paveikto.

«Viņa vienkārši parādījās departamentā, pieklauvēja pie loga un teica, ka viņai esot priekš mums dažas kūkas,» Čelsijas ugunsdzēsības departamenta vadītājs Bens Kings (Ben King) stāstījis reportieriem. «Tāpēc mēs viņu ielaidām, tad viņa noņēma savas saulesbrilles un teica: «Sveiki, es esmu Adele.»»

Zvaigzne savu viesošanos padarījusi vienkāršu un patīkamu, apsēžoties un iedzerot tēju kopā ar brašiem ugunsdzēsējiem, kā arī piedaloties klusuma brīdī, lai pieminētu traģiskajā ugunsnelaimē bojā gājušos - 79 cilvēkus. Pirms došanās prom Adele kopā ar ugunsdzēsējiem pozējusi fotogrāfam, laipni uzsmaidot.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu