Britu albumu topa 1. vietā uzšaujas blūzroka duets «Royal Blood»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu blūzroka dueta «Royal Blood» otrais studijas albums «How Did We Get So Dark?» šonedēļ iekarojis Lielbritānijas albumu topa 1. vietu, ziņo nme.com.

Basģitārista/dziedātāja Maika Kera (Mike Kerr) un bundzinieka Bena Tačera (Ben Thatcher) albums nedēļas griezumā pārdots 22 000 vienību, ziņo «Official Charts Company».

Arī puišu debjas plate 2014. gadā iekaroja 1. vietu.

Atgādinām, ka grupa pastāv pavisam nesen, kopš 2013. gada, taču Kers un Tačers viens otru pazīst jau no pusaudža gadiem, kad abu ceļi krustojās dažādās mūzikas grupās. 2013. gada vasarā ar pirmajiem ierakstiem - «Out of the Black» un «Come On Over» puišiem izdodas pievērst radio dīdžeju uzmanību, un uz panākumiem ilgi nav jāgaida. Seko nominācija «Sound of 2014», un komerciāli veiksmīgā debija «Royal Blood» (skat. recenziju).

2. vietā Eds Šīrans, bet 3. vietā jaunais kanādas rokeru «Nickelback» albums «Feed the Machine: (BMG)».

Lordes «Melodrāma» tikai 5. vietā. «Fleet Foxes» jaunā plate «Crack-Up» (Nonesuch) numur 6.

Singlu topā 1. vietā Grenfelas torņa traģēdijai veltīts labdarības singls. Dažādas popzvaigznes ieskaņojušas klasisko Saimona un Garfunkela «Bridge Over Troubled Water».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu