«Official Charts Company» iepazīstina ar jaunu top40 metodoloģiju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: officialcharts.com

«The Official Charts Company» iepazīstinājusi sabiedrību ar jaunu britu albumu un singlu topa aprēķināšanas metodoloģiju, kas ļautu izvairīties no situācijas, kad viena mākslinieka jaunā albuma dziesmas aizņem lielāko daļu top20.

Atgādinām, ka šā gada martā top20 iekļuva uzreiz 16 Eda Šīrana (Ed Sheeran) dziesmas, ko galvenokārt veicināja dziesmu aktīvā straumēšana dažādos mūzikas straumēšanas tīklos. Visas pirmās sešas topa vietas aizņēma dziesma no Šīrana jaunā albuma «÷».

No šodienas spēkā stājas jauni noteikumi, proti, tagad tikai trīs vispopulārākās kāda mākslinieka dziesmas tiks ieskaitītas topā.

Pirmais jaunā modeļa top40 būs zināms 7. jūlijā.

«The Official Charts Company» pārstāvis Martins Talbots paziņojis, ka jaunais regulējums ieviests, lai «atbalstītu jauno mūziku».

«Šis nav tops, kurā tiks iekļautas visas kāda jauna albuma dziesmas, mēs vēlamies, lai tops atspoguļo singlu datus,» viņš saka. «Mēģinām šādi injicēt topā atpakaļ enerģiju.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu