«Depeche Mode» uzstāsies Rīgā ar revolucionāru šovu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc iespaidīgas koncertturnejas Eiropā un Ziemeļamerikā Latvijā uzstāsies vieni no modernās mūzikas ietekmīgākajiem māksliniekiem, «Depeche Mode». Grupa Rīgā viesosies pirmo reizi četru gadu laikā, dodot iespēju redzēt savu jauno un satriecošo šovu faniem, kas pēdējoreiz «Depeche Mode» dzīvo uzstāšanos vēroja 2014. gada «Delta Machine» pasaules turnejas laikā. Iepriekšējais «Depeche Mode» koncerts Rīgā bija izpārdots vairākus mēnešus pirms norises.

Pēc plašās Eiropas stadionu koncertturnejas vasarā un gaidāmās rudens koncertturnejas Ziemeļamerikā grupa 2018. gada februārī turpinās «Global Spirit Tour» turneju ar šovu Latvijā. Koncerts notiks 20. februārī «Arēnā Rīga».

Biļešu pārdošana uz tikko izsludināto «Global Spirit Tour» koncertu Rīgā sāksies ceturtdien, 6. jūlijā, plkst. 10:00 «Biļešu servisa» kasēs un www.bilesuserviss.lv. Biļešu cenas: stāvvietas maksās no 69 €, fanu zonas biļetes no 99 €, bet sēdvietas no 69 €.

FBI koncertu kluba biedri biļetes varēs iegādāties ātrāk - jau trešdien, 5.jūlijā, no plkst. 10.00. Reģistrācija - www.fbi.lv.

«The Global Spirit Tour» koncertturneja tika izsludināta, atzīmējot grupas četrpadsmito studijas albumu «Spirit» (skat. recenziju). Albuma spēcīgo un aktuālo pirmo singlu «Where's The Revolution» pozitīvi vērtē gan kritiķi, gan fani, slavinot to kā grupas «atgriešanos pie saknēm». «Spirit» jau saņēmis atzinību no ārvalstu preses. Britu mūzikas žurnāls «Mojo» raksturo to: «Hits pēc hita… «Depeche Mode» labākais albums daudzu gaidu laikā!»

Vieni no visu laiku ietekmīgākajiem, mīlētākajiem un komerciāli veiksmīgākajiem mūziķiem, grupa «Depeche Mode» ir pārdevusi vairāk nekā 100 miljonus mūzikas ierakstu un uzstājusies vairāk nekā 30 miljoniem fanu visā pasaulē. Kopš grupas izveides 1980.gadā «Depeche Mode» un tās dalībnieki - Deivs Gāns (Dave Gahan), Mārtins Gors (Martin Gore) un Endijs Flečers (Andy Fletcher) turpina gūt gan kritiķu atzinību, gan finansiālus panākumus visā pasaulē. Grupas 14. studijas albums ir iekļuvis mūzikas Top 10 vairāk nekā 20 valstīs, to skaitā ASV un Apvienotajā Karalistē. Viņu iepriekšējais studijas albums, 2013. gadā klajā nākušais «Delta Machine», nokļuva topu 1. vietā 12 valstīs visā pasaulē, un pasaules koncertturneja, kurā grupa devās pēc tā iznākšanas, pulcēja vairāk nekā 2,5 miljonus fanu.

Albums «Spirit» iznāca 2017. gada martā, un jaunais albums, kā arī «The Global Spirit» tūre, ir gatavi būt kārtējā muzikālā inovācija un vairot grupas panākumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu