Jaunajā «The xx» klipā filmējusies Džeksona meita

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Londonas trio «The xx» publicējis jaunu videoklipu dziesmai «I Dare You» no viņu trešā studijas albuma «I See You» (skat. recenziju).

Videoklipu ar savu klātbūtni pagodinājušas tādas pazīstamas sejas kā Maikla Džeksona (Michael Jackson) meita Parisa Džeksone (Paris Jackson), seriāla «Dīvainas lietas» («Stranger Things») zvaigzne Milija Bobija Brauna (Millie Bobby Brown) un «Oskaru» saņēmušās filmas «Mēnesgaisma» («Moonlight») aktieris Eštons Sanderss (Ashton Sanders).

Foto: ekrānuzņēmums

«Ļoti priecājamies, ka varam dalīties ar savu jauno videoklipu dziesmai «I Dare You»,» The xx ierakstījuši savā Facebook profilā. «Tā ir mūsu mīlestības vēstule Losandželosai – pilsētai, kas mums ir ļoti mīļa, kurā mēs sarakstījām un ierakstījām daļu no sava albuma «I See You». Šis ir trešais videoklips, ko mūsu draugs, brīnišķīgais Alasdērs Maklīlans, ir režisējis…»

The xx šovasar uzstāsies Siguldā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu