«Imagine Dragons» un «DJ Khaled» nedēļa ASV topā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Maiami dīdžejs «DJ Khaled» ar savu desmito studijas albumu «Grateful» (We the Best/Epic Records) iekarojis ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» topa 1. vietu, ziņo «billboard.com».

Nedēļas griezumā «DJ Khaled» jaunais albums pārdots 149 000 vienību, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati.

No albuma par populāriem singliem jau kļuvušās dziesmas «I’m the One», kurā piedalās Džastins Bībers (Justin Bieber), Quavo, Chance the Rapper un Lil Veins (Lil Wayne) un «Wild Thoughts» ar Rianu (Rihanna) un jauno R&B dziedoni Braisonu Tileru (Bryson Tiller).

2013. gada festivāla «Positivus» viesi, amerikāņu grupa «Imagine Dragons», ar jauno studijas albumu «Evolve» numur 2. Albums pārdots mazliet mazāk - 147 000 vienību. Tiesa, ja salīdzinām fizisko kopiju datus, tad «DJ Khaled» var lepoties tikai ar 50 000, bet «Imagine Dragons» ar 109 000.

Kendrika Lamāra «Damn.» numur 3.

Savukārt 4. vietā atgriezies remāsterēts Prinsa un «The Revolution» skaņu celiņš 1984. gada filmai «Purple Rain».

5. vietā repera 2 Chainz albums «Pretty Girls Like Trap Music».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu