«DJ Khaled» otro nedēļu numur 1 ASV

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Maiami dīdžejs «DJ Khaled» ar savu desmito studijas albumu «Grateful» (We the Best/Epic Records) jau otro nedēļu pēc kārtas saglabājis ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» topa 1. vietu, ziņo «billboard.com».

Otrās nedēļas griezumā «DJ Khaled» jaunais albums pārdots 70 000 vienību, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati.

No albuma par populāriem singliem jau kļuvušās dziesmas «I’m the One», kurā piedalās Džastins Bībers (Justin Bieber), Quavo, Chance the Rapper un Lil Veins (Lil Wayne) un «Wild Thoughts» ar Rianu (Rihanna) un jauno R&B dziedoni Braisonu Tileru (Bryson Tiller).

2. vietā jaunais skotu dīdžeja Kalvina Harisa (Calvin Harris) albums «Funk Wav Bounces Vol. 1» (Fly Eye/Columbia Records). Albumā kā viesi piedalās neosoula spīdeklis Frenks Oušens (Frank Ocean), popdīva Keitija Perija (Katy Perry), reperi «ScHoolboy Q» un Nikija Mināža (Nicki Minaj).

3. vietā Komptonas repera Kendrika Lamāra «DAMN.».

2013. gada festivāla «Positivus» viesi, amerikāņu grupa «Imagine Dragons», ar jauno studijas albumu «Evolve» numur 4.

Top5 noslēdz Eds Šīrans ar «÷».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu