Rīgā ar koncertšovu uzstāsies Holivudas zvaigzne Roberts Davi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

5. oktobrī Rīgā, Kongresu namā, koncertturnejas «Born Free Tour» ietvaros uzstāsies itāļu izcelsmes amerikāņu aktieris un dziedātājs Roberts Davi (Roberts Davi). Davi uzstāsies ar iespaidīga pavadošā sastāva mūziķiem. Starp tiem ir Frenka Sinatras orķestra oriģinālais pianists, «Grammy» balvas ieguvējs Rendijs Voldmens (Randy Waldman) un pasaulslavenais bundzinieks Deivids Tals (David Tull). 4. oktobrī Davi uzstāsies Vidzemes koncertzālē «Cēsis».

Roberts Davi jau ir bijis Rīgā 2015. gadā, popularizējot savu svaigi izdoto albumu «Davi Sings Sinatra: On the Road to Romance». Šovs tika izpārdots un izpelnījās publikas ovācijas.

Biļetes šeit!

Roberts jaunībā mācījās pie vairākiem augstākā līmeņa vokālajiem skolotājiem, ieskaitot leģendāros Tito Gobbi, Dan Ferro de Juilliard, Samuel Margolis, bet pēdējā laikā – pie plaši atzītā vokālā skolotāja Gary Catana, kura pedagoga kontā ir tādi izcili vokāli kā Andrea Bocelli, Sade, Seal, Sting, Tony Bennett, Whitney Houston, Robin Thicke un daudzi citi.

Roberts Davi ir pazīstams kā viens no populārākajiem «sliktajiem puišiem» Holivudas filmās, taču tāpat ir ieguvis cieņu un atpazīstamību no savu fanu, kritiķu un izcilu mūziķu puses, pateicoties viņa izjustajai dziedāšanai.

Aktiera karjerā pēdējā Roberta Davi loma ir populārās franšīzes «The Expendables 3» pēdējā daļā, kas demonstrēta 2014. gadā.

Davi tiešām ir plašs lomu klāsts, sākot ar neaizmirstamo ļaundari, Kolumbijas narkotiku baronu Frenku Sančezu Bonda filmā «License to Kill» (uzskatīts par vienu no lieliskākajiem Bonda ļaundariem), beidzot ar īpašajām lomām filmās «The Goonies», «Die Hard», «Kill the Irishman», «The Iceman», kā arī seriālos «Profiler» un «Stargate: Atlantis».

Davi ir tēlojis vairāk nekā 100 filmās un daudzās televīzijas programmās. Viņš ieguvis atzinību no kritiķu, režisoru kolēģu puses.

Viņš ir filmējies kopā ar Marlon Brando, Roberto Benigni, Bruce Willis, Clint Eastwood, Benicio Del Toro, Danny Glover, Michael Shannon, Chris Evans, James Franco un Val Kilmer, kā arī citiem.

Žurnāls GQ ir salīdzinājis viņu ar melnbaltā kino klasiķiem - Robert Mitchum un Lee Marvin. Viņa bargā āriene maskē iekšēju maigumu, kuru viņš parādījis balvas ieguvušajā TV filmā «Terrorist on Trial: The United States vs. Salim Ajami», kā arī neaizmirstamās lomās «CSI: Crime Scene Investigation», «Without a Trace», «Law & Order: Criminal Intent», «Criminal Minds» un daudzos citos seriālos.

Roberta Davi pirmā parādīšanās uz ekrāna bija kopā ar Frenku Sinatru televīzijas filmā «Contract on Cherry Street», kad arī aizsākās viņa sadarbība un draudzība ar leģendāro dziedātāju.

Tāpēc Roberta Davi dziedātāja karjerā neiztrūkstošs elements ir Frenka Sinatras repertuārs līdzās pārējai amerikāņu dziesmu zelta klasikai.

Roberta Davi šovs ir lielā mērā teatralizēts uzvedums, kur uz lielā ekrāna parādās Frenks Sinatra dažādos veidolos un uz skatuves atrodas bārs, uz kura stāv Sinatras mīļākā dzēriena «Jack Daniels» pudele un divas glāzes.

Tas ir kā dialogs starp diviem veciem draugiem - Davi un Sinatru, kas izpaužas mūzikā.

Sirsnīgi un vienkārši par Davi muzicēšanu izteicies slavenais Holivudas aktieris Mikijs Rurks: «Ir daudzi puiši, kuri cenšas ar mūziku panākt to, ko darīja Sinatra, bet Davi viennozīmīgi ir tam vistuvāk, tajā pašā laikā viņš paliek uzticīgs pats sev. Ļoti stilīga old school mūzika.»

Biļetes pieejamas «Biļešu servisa» tīklā un internetā www.bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu