Kirkorova jubilejas turneja sadarbībā ar «Cirque du Soleil»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vairāk nekā 100 pilsētas, miljons skatītāju, bezprecedenta jubilejas koncertu sērija Krievijas šovbiznesā. Vērienīgā Filipa Kirkorova šova «Es» koncertturneja turpinās! Unikālais, supertehnoloģijās balstītais priekšnesums, kas tapis sadarbībā ar pasaulslaveno «Cirque du Soleil» režisoru Franko Dragoni, 24.martā tiks rādīts uz «Arēnas Rīga» skatuves.

Horeogrāfiju priekšnesumam veidoja Tonijs Testa, kas strādājis ar leģendāro Kailjas Minogas šovu «Aphrodite». Kostīmus dziedātājam radīja gan Krievijas augstās modes metrs Valentīns Judaškins, gan Itālijas modes nama Dolce & Gabbana pārstāvji, gan slavenais Amerikas dizaineris Gregs Laurens.

Sapnis par sadarbību ar slaveno režisoru Filipam Kirkorovam radies pirms vairākiem gadiem, kad viņš Lasvegasā apmeklējis dziedātājas Selīnas Dionas brīnišķīgo šovu «A New Day», kuras režisors bija Franko Dragone.

Franko Dragone ir burvis, kura vīzija un fantāzijas radīja dzīvo klasiku - Cirque du Soleil priekšnesumus «MYSTERE» un «O», ka arī citus šovus, kas jau ilgus gadus skatāmi prestižākajās zālēs visā pasaulē no Arābu Emirātiem līdz Lasvegasai, no Neapoles līdz Makao.

Šovs «Es» ir divu spilgtu zvaigžņu - dziedātāja un režisora vairāku gadu kopdarba rezultāts. Šajā kopīgajā daiļradē, priekā un pārdzīvojumos, vienotībā un pretstatos Filips Kirkorovs un Franko Dragone atklāj jaunus horizontus. Atklāj sevi no jauna. Atklāj to mums – skatītājiem.

24.martā šovs «Es» ar triumfu atgriežas Rīgā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu