Toms Kalderauskis piedāvā dziesmu «Vietu nav»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunais dziedātājs, ogrēnietis Toms Kalderauskis piedāvā noklausīties savu pirmo dziesmu latviski - «Vietu nav». Dziesmas mūzikas autors un producents ir pieredzējušais Gints Stankevičs, kurš strādājis arī pie daudziem Intara Busuļa, Jāņa Stībeļa, Laimas Vaikules un daudzu, daudzu citu latviešu un ārvalstu mūziķu ierakstiem. Dziesmas vārdus rakstījis Guntars Račs.

Guntars Račs: «Man šķiet, ka Tomam ir lielisks un vīrišķīgs balss tembrs, retums latviešu mūzikā. Dziesmas stāsts ir par to, ka cilvēks cilvēku pamest var tikai vienu reizi. Atgriešanās ir iespējama, taču visbiežāk tavu vietu jau ir ieņēmis kāds cits, vai arī ir palicis neaizpildāms tukšums.»

Dziesmas teksta video veidojis Ritvars Bluka.

Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolas Džeza un populārās mūzikas nodaļas absolvents Toms Kalderauskis ikdienā strādā par biļešu kontrolieri «Kino Citadele»: «Man patīk būt starp cilvēkiem un būt kaut nelielai daļai no viņu dienas.» Taču mūzika, protams, ir Toma lielākā aizraušanās, un jaunais mūziķis aktīvi strādā pats pie savām dziesmām, piedalās «X-Faktora» atlasēs un koncertē ar Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolas ansambli. Tuvākā uzstāšanās plānota 22. jūlijā Cēsīs, festivālā «Fono Cēsis 2017».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu