Piecas «Linkin Park» solista Čestera Beningtona dziesmas, ko neaizmirsīsim

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar, 20.jūlijā, pasauli pāršalca bēdīgas ziņas - 41 gada vecumā mūžībā aizgājis grupas «Linkin Park» solists Česters Beningtons. Piedāvājam pieminēt solistu un noklausīties grupas piecas populārākās dziesmas.

Mūziķis tika atrasts pakāries savā mājā Palosverdesā, atsaucoties uz avotiem tiesībsargājošajās iestādēs, raksta portāls TMZ.

Beningtons izbeidza dzīvi divus mēnešus pēc «Linkin Park» septītā studijas albuma «One More Light» iznākšanas.

Beningtons neslēpa, ka viņa nav bijusi viegla. Bērnībā viņš piedzīvoja seksuālu vardarbību no kāda ģimenes drauga puses. Dziedātājs pēc vecāku šķiršanās, kad viņš bija 11 gadus vecs, sāka aizrauties ar alkoholu un narkotikām. Beningtona cīņa ar atkarībām turpinājās visa mūža garumā.

Maijā Beningtons šovā «Jimmy Kimmel Live» veltīja savam mūžībā aizgājušajam draugam, grupu «Soundgarden» un «Audioslave» solistam Krisam Kornelam, jaunā albuma tituldziesmu «One More Light». Beningtons pašnāvību izdarīja Kornela dzimšanas dienā, turklāt abu dzīves aprāvās ļoti līdzīgi - izdarot pašnāvību pēc cīņas ar atkarībām visa mūža garumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu