Publiskota telefona saruna ar 911 par «Linkin Park» solista nāvi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

ASV likumsargi publicējuši telefonsarunas ierakstu ar glābšanas dienestu «911» no dienas, kad mājkalpotāja privātmājā Losandželosā ASV atrada amerikāņu rokgrupas «Linkin Park» līdera Čestera Beningtona (Chester Bennington) līķi. Dzirdams, kā ar «911» operatori sarunājās šoferis, taču fonā dzirdami mājkalpotājas izmisuma saucieni un zināma histērija.

Ierakstā, ko publicējusi policija, dzirdamais vīrietis ir šoferis, kuram bija paredzēts dziedātāju aizvest uz grupas fotosesiju.

«Es tikko ierados, un atnāca mājkalpotāja, sakot, ka viņš [Beningtons] izdarījis pašnāvību... viņš pakārās!» šoferis saka klausulē.

Kamēr šoferis, saglabājot zināmu mieru, cenšas sniegt dispečeriem detaļas par notikušo traģisko negadījumu, fonā dzirdama mājkalpotāja, kuru acīmredzami dziļi satriecis baisais atklājums. Sieviete tieši tobrīd runāja pa tālruni ar Beningtona sievu, cenšoties paskaidrot, kas ir noticis.

Zināms, ka divus mēnešus pirms savas nāves Beningtons par 2,5 miljoniem ASV dolāru iegādājās šo māju.

Grupas biedri pēc traģiskā notikuma komentējuši, ka Beningtons visai pozitīvi raudzījās nākotnē un viņam bija tālejoši plāni. Arī jaunas ģimenes mājvietas iegāde mulsina.

Viena no versijām, kas izskanējusi un varētu būt veicinājusi ar depresiju sirgstošā mūziķa pašnāvību, ir tāda, ka Beningtons nespēja pārdzīvot sava labākā drauga, «Soundgarden» solista Krisa Kornela nāvi. Uz to norāda arī apstāklis, ka viņš pakārās dienā, kad šogad pašnāvību izdarījušais draugs svinētu 53. jubileju. Jau ziņots, ka Kornels pašnāvību pakaroties veica pirms diviem mēnešiem.

«Linkin Park» solists Česters Beningtons (Chester Bennington)
«Linkin Park» solists Česters Beningtons (Chester Bennington) Foto: AP/Scanpix

Beningtons mājās bijis viens, un viņa līķi atradusi mājkalpotāja. Blakus ķermenim atrasta pusizdzerta alkohola pudele, taču narkotikas nav atrastas. Nav arī pirmsnāves vēstules.

Atgādinām, ka 2008. gadā «Linkin Park» uzstājās Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu