RHCP bundzinieks pozē pie grupas plakāta Rīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @RHCPchad

Jau ziņojām, ka amerikāņu rokgrupa «Red Hot Chili Peppers» jau laicīgi ieradusies Rīgā, lai gatavotos šovakar Lucavsalā gaidāmajam lielkoncertam. Vakar TVNET izdevās «noķert» grupas dalībniekus ar ģimenes locekļiem pastaigājamies pa mūsu galvaspilsētas ielām. Asprātīgu foto «Twitter» publicējis pieredzējušais grupas bundzinieks Čeds Smits. Viņš pozējis pie viena no grupas reklāmas plakātiem, kas izvietots pilsētvidē uz Kr. Barona ielas.

Jau ziņojām, ka vakar pastaigā devās gan solists Entonijs Kīdiss (Anthony Kiedis), kurš Rīgā ieradies ar dēlu Everliju, gan arī Smits ar savu 21 gadu veco dēlu Džeisonu. Visticamāk, tieši Džeisons ir šā foto autors.

Rīgā grupa ieradusies no Polijas, kur 25. jūlijā sniedza koncertu Krakovā (aplūko foto).

Šobrīd Lucavsalā pilnā sparā notiek lielās skatuves celšana, kā arī teritorijas labiekārtošana (skat. foto).

Vakara programma 27. jūlijā

17:00 tiek atvērtas ieejas apmeklētājiem

19:00 Carnival Youth (LV)

20:00 Knower (US)

21:45 Red Hot Chili Peppers (US)

00:00 pasākuma beigas

Pēdējās biļetes uz grupas koncertu Latvijā vēl ir pieejamas www.bilesuserviss.lv un «Biļešu servisa» kasēs.

Saistībā ar koncertu Lucavsalā no plkst. 16:00 un arī pēc koncerta atbilstoši pasažieru plūsmai tiks organizēts speciāls trolejbusa maršruts «Latvijas Universitāte – Lucavsala». Izmaiņas paredzētas arī 40. autobusa maršrutā. No plkst. 16:00 autobusi virzienā no pilsētas centra uz Ziepniekkalnu apstāsies pieturvietā «Lucavsala». Pirmais autobuss pēc plānota kustības grafika, kuram jāpietur Lucavsalā, no galapunkta «Jugla» izbrauks plkst. 15:11.


Novietot auto būs iespējams maksas autostāvvietā pie pasākuma norises vietas Lucavsalas ielas abās pusēs. Lai garantētu vietu autostāvvietā, autostāvvietas biļeti nepieciešams iegādāties iepriekšpārdošanā www.bilesuserviss.lv.
Iepretim pasākuma ieejai būs izveidota bezmaksas velo novietne grupas kvēlākajiem faniem, kuri uz koncertu ieradīsies pirmie.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu