«Stereophonics» izziņo desmito studijas albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Divdesmit gadus pēc grupas debijas «Word Gets Around» sešiem nr. 1 albumiem britu rokgrupa «Stereophonics» izziņojusi jauna ieraksta izdošanu. Albums ar nosaukumu «Scream Above The Sounds» tiks izdots 3. novembrī «Parlophone Records» paspārnē.

Gaidāmais desmitais studijas ieraksts sekos iepriekšējam 2015. gada albumam «Keep The Village Alive», kas tikko pēc izdošanas ierindojās britu albumu topa 1. vietā. Tāpat kā pārējie grupas albumi «Performance and Cocktails» (1999), «Just Enough Education To Perform» (2001) «You Gotta Go There To Come Back» (2003), «Language. Sex. Violence. Other?» (2005) un «Pull The Pin» (2007).

Smeldzīgās balss īpašnieka Kelija Džonsa (Kelly Jones) vadītās grupas pirmais singls «All In One Night» atsedz grupas tieksmi pēc melanholijas, un iedvesma tam smelta no Sebastian Schipper filmas «Victoria».

«Scream Above The Sounds» pārsvarā tika ierakstīts grupas bāzes vietā Londonas rietumu daļā, bet pabeigts RAK Studios. Ierakstā piedalās producents Jim Lowe.

Atgādinām, ka 2007.gadā Salacgrīvā Positivus AB festivālā šos velsiešu rokerus varējām skatīt vaigā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu