«Belle & Sebastian» dodas elektropopa virzienā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Glāzgovas «Belle & Sebastian» ar tās līderi Stjuartu Mērdoku (Stuart Murdoch) priekšgalā atgriežas ar jaunu elektropopa stilā ieturētu singlu «We Were Beautiful».

No akustiska, intīma 90. gadu noslēpuma šis skotu ansamblis šo gandrīz divdesmit gadu laikā kļuvis par lielu, plaši pazīstamu indīpopa vai vienkārši popgrupu (vārda vislabākajā nozīmē). Ar jauno dziesmu «We Were Beautiful» grupa spērusi soli vēl tuvāk tīrai popmūzikai.

Jaunā dziesma, kurā jūtami elektroniskās mūzikas dekori, ir pirmais jaunais ieraksts kopš 2015. gada ieraksta «Girls in Peacetime Want to Dance».

Dziesma ieskaņota dzimtajā Glāzgovā Braiena Makneila (Brian McNeill) virsvadībā.

Dziesma esot par to, kā sākt no baltas lapas. «I was blank as I could be, hearing voices telling me/ Walk away from everything,» dzied Mērdoks

Pagājušogad grupa izdeva The Jeepster Singles, bokssetu, kurā apkopoti singli, kas izdoti Londonas izdevniecībā «Jeepster».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu