Kanjes Vesta turneju firma sūdz tiesā apdrošināšanas kompāniju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

ASV repera Kanjes Vesta turneju firma «Very Goof Touring» otrdien iesūdzēja tiesā apdrošināšanas kompāniju «Lloyd's of London», kas neesot samaksājusi gandrīz 10 miljonus ASV dolāru par Vesta pērn atceltu koncertu turneju «Saint Pablo Tour».

Prasībā pret vairākām «Lloyd's of London» filiālēm apgalvots, ka kompānija pārkāpusi koncertu apdrošināšanas līgumu, un tiek pieprasīts segt 9,8 miljonu dolāru zaudējumus par atceltajiem koncertiem.

Vests pērn atcēla vairākus koncertus pēc tam, kad viņa sieva Kima Kardašjana tika aplaupīta Parīzē. Atlikušos savas turnejas koncertus Vests atcēla pēc tam, kad viņš novembrī tika hospitalizēts Kalifornijas Universitātes Losandželosā (UCLA) Neiropsihiatriskajā slimnīcā.

«Very Good Touring» savā prasībā uzsver, ka bija nopirkusi apdrošināšanu pret «nejaušu miesisku ievainojumu vai saslimšanu» visai Vesta turnejai un ka viņa hospitalizācija kvalificējas šai apdrošināšanai.

Turneju firma paziņoja, ka Vestam ir veikta neatkarīga medicīniska izmeklēšana un ka viņš ar 11 palīgiem ir snieguši ar zvērestu apstiprinātus paziņojumus apdrošināšanas izmeklētājiem.

«Very Good Touring» mēģina panākt, lai prasību izskatītu zvērināto tiesa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu