Šaineda O'Konora izplūst asarās, runā par pašnāvību (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Īru dziedātāja Šaineda O'Konora (Sinead O'Connor) savā «Facebook» publicējusi satraucošu 12 minūšu garu video, kurā stāsta par savām pašnāvnieciskajām tieksmēm un garīgo veselību.

50 gadus vecā dziedātāja, kas skandalozu popularitāti ieguva 1990. gados, video filmējusi kādā Ņūdžersijas viesnīcas numurā.

«Es tagad mitinos kaut kādā Ņūdžersijas nomales viesnīcā, esmu pilnīgi viena, un man nav neviena, izņemot manu dakteri, manu psihiatru - jaukāko cilvēku uz šīs planētas,» viņa saka, izplūstot asarās. «Tā ir vienīgā lieta, kas notur mani pie dzīvības. Tas, ka esmu viņa varone, un tamlīdzīgas patētiskas muļķības.»

«Psihiska slimība ir kā narkotikas. Tai vienalga, kas tu esi,» viņa piebilst. «Visi cilvēki, kuriem tevi vajadzētu mīlēt, izturas pret tevi kā pret mēslu.»

«Mani bērni! Vai jums ir pieņemami, ka jūsu māte dzīvo Travelodžā (Ņūdžersijā)? Vai par mani nav vērts cīnīties? Es esmu tavu bērnu māte, Džon Reinolds, viss, ko es esmu tev devusi... Jā, es esmu uzrakstījusi dažus dusmīgus e-pastus un šādus tādus mēslus «Feisbukā«... Nu un tad?»

Šaineda O'Konora jau vairākkārt atklāti runājusi par savu garīgo veselību. 2015. gadā viņa atcēlusi visu atlikušo vasaras koncertturneju, aizbildinoties ar spēku izsīkumu. Vēlāk pēc narkotiku vai medikamentu pārdozēšanas Dublinas viesnīcā viņa nogādāta slimnīcā. Viņas oficiālajā «Facebook» kontā tika publicēts ziņojums, kas izskatījās kā atvadu vēstule. 2016. gadā viņa izbrauca ar velosipēdu un pazuda. Vēlāk gan viņu laimīgi atrada.

«Es nedzīvoju sevis dēļ. Ja man būtu teikšana, es vairs sen nestaigātu pa šo zemi,» viņa saka publicētajā video.

Opras Vinfrijas raidījumā O'Konora reiz atzina, ka arī savā 33. dzimšanas dienā 1999. gadā esot mēģinājusi izdarīt pašnāvību.

O'Konorai ir četri bērni, no kuriem jaunākais ir deviņus gadus vecs.

2009. gadā O'Konora uzstājās Salacgrīvā notiekošajā Positivus festivālā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu