Tīna Tērnere paziņo par jaunu koncertturneju (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu "rokenrola karaliene" Tīna Tērnere pēc astoņu gadu pārtraukuma nolēmusi atgriezties no "pensijas" un atkal doties koncertturnejā, vēsta "The Hollywood Reporter".

Tērneres pirmais koncerts notiks šā gada 1.oktobrī Kanzassitijas arēnā "Sprint Center".

Kompānija "AEG Live" sponsorētās turnejas ietvaros paredzēti vairāk nekā trīsdesmit koncerti ASV un Kanādā, kuriem, ļoti iespējams, sekos uzstāšanās Eiropā un citur pasaulē.

Par nolūku atsākt koncertēt dziedātāja pavēstīja ceturtdien populārā ASV televīzijas sarunu šova "The Oprah Winfrey Show" ieraksta laikā. Viņa arī pastāstīja, ka biļetes uz koncertiem varēs iegādāties no 12.maija.

Tērneres iepriekšējā turneja, kas tika reklamēta kā viņas pēdējā un pēc kuras viņa paziņoja par aiziešanu "pensijā", kļuva par 2000.gada ienesīgāko koncertturneju pasaulē, informēja "Billboard Boxscore".

Tās 89 koncerti ienesa gandrīz 110 miljonus ASV dolāru (49,4 miljonus latu), un to apmeklēja vairāk nekā divi miljoni cilvēku - vidēji 24 000 skatītāju katru uzstāšanos.

Toreiz tā kļuva par visienesīgāko kādas dziedātājas turneju vēsturē. Kopš tā laika rekordu izdevies pārspēt popdīvai Madonnai un amerikāņu dziedātājai Šērai.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu