Siguldā jaunzēlandiešu grupas «The Naked And Famous» koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

Trešdien, 9. augustā «Sunset festival» ietvaros Siguldas pilsdrupās notiks jaunzēlandiešu grupas «The Naked And Famous» koncerts, pirms kura uzstāsies arī Latvijas mūziķi – «Audience Killers» un Kriss Noa (Chris Noah).

«The Naked and Famous» iepriecinās indīpopa un elektroroka cienītājus – viņu hiti «Young Blood», «Punching In A Dream» un «Girls Like You» zināmi daudziem elektroroka žanra cienītājam.

Lasi interviju ar grupas solisti.

«Audience Killers» ir elektro/sintpopa apvienība no Latvijas. Līdz šim grupa ir izdevusi vairākus veiksmīgus singlus. 2016. gadā izdotais debijas albums «Floating Islands» tika nominēts Latvijas ierakstu gada balvas Zelta Mikrofons kategorijā «Labākais alternatīvās/indie mūzikas ieraksts», «Labākais Latvijas albums», kā arī «Labākais videoklips» ar dziesmu «Sounds Like You». Nupat grupa laidusi klajā savu jaunāko veikumu «Say The Word».

Sabukārt Kriss Noa, īstajā vārdā – Krists Indrišonoks, savu debiju pieteica 2016. gadā ar dziesmu «Had It All», kas tūlīt guva atsaucību lielākajās Latvijas radio stacijās. Šajā vasarā mūziķis piedalās lielākajos Latvijas festivālos un tiek uzskatīts par spilgtāko pašmāju debiju.

Vakara plāns 9. augustam:

18.30 Ieeja festivāla teritorijā

19.45 Chris Noah

20.30 Audience Killers

21.30 The Naked And Famous

«Sunset festival» ietvaros 15. augustā Siguldā uzstāsies 2005. gadā Londonā izveidotā grupa «The xx», kas ir viena no veiksmīgākajām pēdējā gadu desmita britu elektroniskā indīroka grupām. Grupa šogad laidusi klajā albumu «I See You», kurā iekļauts šobrīd tik aktuālais hits «On hold».

Biļetes uz «Sunset festival» notikumiem pieejamas «Biļešu servisa» tīklā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu