«LCD Soundsystem» iekaro ASV albumu topu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Džeimsa Mērfija (James Murphy) vadītais Bruklinas deju panka kolektīvs «LCD Soundsystem» iekarojis ASV albumu topu, ziņo «billboard.com».

Nedēļas griezumā albums «American Dream» (skat. recenziju) pārdots 81 000 vienību, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati.

Jaunais albums, kas tapis Džeimsa DFA studijā Ņujorkā, kā arī pāris studijās Londonā, muzikāli turpina iepriekšējos albumos iesākto. Nekādas radikālas izmaiņas skanējumā nav notikušas, tas pats indietronica, dance punk ar izteiksmīgiem analogu sintezatoru toņiem, kas, no vienas puses, ir labi (fani ir priecīgi par «veco labo»), taču no otras - ne tik labi. Kāpēc? Ieraksts mazliet «garšo» pēc otrreiz uzsildītas zupas.

«American Dream» ir vienīgais jaunums nedēļas top10.

31 gadu vecais Filadelfijas reperis Lil Uzi Vert ar «Luv Is Rage 2» noslīdējis uz 2. vietu. 3. vietā vēl viens reperis - XXXTentacio ar «17»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu