«Skaņu meža» programmu papildina «dub» tehno veterāni Porter Ricks

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nepieradinātās mūzikas festivāls «Skaņu mežs» šogad atzīmē savu 15. gadskārtu, un tā koncertvakari noritēs 6. oktobrī mākslas muzejā «Rīgas Birža», kā arī 13. un 14. oktobrī mūzikas namā «Daile». Pilna pasākuma programma izziņota jau augustā, taču nupat to papildinājuši vēl divi mūzikas projekti – vācu duets Porter Ricks, ko medijs FACT Magazine nodēvējis par «dub» tehno veterāniem un kas šogad pēc 18 gadu pauzes ir atgriezušies ar jaunu albumu, kā arī krievu izcelsmes post-tehno producente Machine Woman.

Ar iepriekš izziņotajiem festivāla māksliniekiem iespējams iepazīties šeit:


Biļetes uz festivālu iespējams iegādāties Biļešu Servisa kasēs, kā arī www.bilesuserviss.lv. Abonements uz divām festivāla dienām pagaidām maksā 20 EUR un ir nopērkams tikai iepriekšpārdošanā, savukārt biļešu sākumcenas uz koncertvakariem iepriekšpārdošanā ir šādas: 13. oktobris – 15 EUR, 14. oktobris – 15 EUR.

Festivālu «Skaņu mežs» atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds, Rīgas dome, LR Kultūras ministrija, fonds Trust for Mutual Understanding un Kulturkontakt Nord. Festivāla komerciālie atbalstītāji ir iRobot, Red Bull Music Academy un Valmiermuižas alus. «Skaņu mežs» ir dalībnieks Eiropas eksperimentālās mūzikas festivālu platformā SHAPE (Sound, Heterogenous Art and Performance in Europe), ko atbalsta ES programma «Radošā Eiropa», un starptautiskajā tīmeklī ICAS (International Cities of Advanced Sound).

Vairāk informācijas - www.skanumezs.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu