Atklās «Rīgas A Cappella festivālu»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar «The Swingles» koncertu 20. oktobrī koncertzālē Palladium tiks atklāts «Rīgas A Cappella festivālu», kas šogad norisināsies jau piekto reizi.

«The Swingles» vēsturiski ir nesaraujami saistīti ar leģendāro ansambli, piecu Grammy balvu laureātiem, sešdesmitajos gados dibināto The Swingle Singers, kuri līdz tam nedzirdētos aranžējumos meistarīgi izdziedāja Baha fūgas un uzreiz tika pamanīti pasaules mērogā. «The Swingles» turpina labākās savu priekšteču tradīcijas, aranžējot un izpildot visdažādāko žanru mūziku ar apbrīnojamu virtuozitāti un klausītājus saviļņojošu skanējumu. Grupa sadarbojusies ar daudziem izciliem mūziķiem, tāpat arī «The Swingles» mūzika atskaņota slavenu seriālu un kinofilmu skaņu celiņos. «The Swingles» uzkrājusi bagātu muzikālo pieredzi ar krāšņu, daudzveidīgu repertuāru. Grupas jaunākie muzikālie meklējumi ir saklausāmi viņu šogad izdotajā albumā «Folklore».

«Vokālās grupas The Swingles koncerts ir viens no lielajiem šī gada festivāla notikumiem. Pasaules vokālās mūzikas zvaigznes ar savu neparasti plašo un unikālo skanējumu pārsteigs daudzus un būs apliecinājums cilvēka balss neierobežotajām iespējām. Šis būs viens no nozīmīgākajiem koncertiem Rīgas A Cappella festivāla vēsturē,» stāsta festivāla rīkotājs un nodibinājuma Sing Latvia pārstāvis Guntis Cimiņš.

Rīgas A Cappella festivāls šogad norisināsies no 20. līdz 22. oktobrim. Festivāla viesi būs atraktīvā vokālā grupa Solala no Zviedrijas, uzstāsies Latvijas izcilnieces – vokālā grupa Latvian Voices ar savu jaunāko programmu Sudrabs. Festivāla noslēgumā garīgās mūzikas koncertu Rīgas Domā sniegs kamerkoris Blagovest. Notiks meistarklases Dānijas pasniedzēju vadībā, koncertos piedalīsies 80 talantīgu jauniešu veidotais Festivāla koris.

Biļetes uz The Swingles koncertu 20. oktobrī plkst. 19.00 koncertzālē Palladium iespējams iegādāties Biļešu Servisa kasēs un internetā. Pirmo biļešu cena ir 24 EUR. Rīgas A Cappella festivāls iepriekšpārdošanā piedāvā arī Festivāla kartes, kas sniedz iespēju apmeklēt visus Festivāla programmas notikumus 20., 21., 22. oktobrī un tiek piedāvātas ierobežotā daudzumā.

www.rigasacappellafestivals.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu