Kantri dziedonis Aldīns pēc apšaudes: «Mana sirds ir salauzta»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @jasonaldean

Kantri mūziķis Džeisons Aldīns (Jason Aldean) pēc traģiskās apšaudes viņa koncertā Lasvegasā publicējis emocionālu ziņu. «Šī nakts bija vairāk nekā šausminoša,» viņš raksta savā «Instagram» pie fotogrāfijas ar uzrakstu «lūdzies par Lasvegasu».

«Es vēl aizvien nezinu, ko lai saka, tikai gribēju bilst, ka es un mana komanda ir drošībā. Manas domas un lūgšanas ir par visiem, kas iesaistīti šīs nakts notikumos.»

«Mana sirds sāp, zinot, ka tas noticis ar daudziem, kas bija vienkārši iznākuši ielās, lai labi pavadītu laiku,» viņš raksta, pievienojot tēmturus #heartbroken #stopthehate.

ASV pilsētā Lasvegasā svētdienas vakarā (pirmdien pēc Latvijas laika) apšaudē brīvdabas kantrimūzikas festivālā nogalināti vairāk nekā 50 un ievainoti vismaz 200 cilvēki, bet uzbrucēju nošāvusi policija, paziņojusi policija un vēsta mediji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu