Liama Galahera jaunais albums izaicina Eda Šīrana rekordu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Lielā balamutes» - bijušais «Oasis» solists Liams Galahers (Liam Gallagher) vienpersoniski pārspējis visus albumu top20 «iemītniekus». Viņa debijas solo albums «As You Were» šobrīd ir vislabāk pārdotais britu numur 1 albums kopš Eda Šīrana (Ed Sheeran) «÷» (Divide).

Pagājušajā nedēļas nogalē Galahers jaunākais laida klajā savu pirmo solo albumu «As You Were» (skat. recenziju), un kā ziņo britu Oficiālā topu kompānija (Official Charts Company), Galahera albums šobrīd pārliecinoši pretendē uz nedēļas 1. pozīciju.

Līdz šim «As You Were» ir pārdots vairāk nekā 79 000 vienību gan fiziskajā, gan digitālajā formātā (ieskaitot straumēšanas datus). Tas nozīmē, ka albums ir ne vien pārdots vairāk kopiju nekā visi pārējie top 20 projekti kopā ņemti, bet arī kļuvis par pirktāko albumu Lielbritānijā kopš Eda Šīrana panākumiem bagātā «÷».

Liama Galahera fani viņa solo mūziku dēvē par «mūsdienu klasiku». Jāsaka, ka arī kritiķu novērtējums šoreiz ir saudzīgs. Mūzikas žurnāli «NME» un «Q» albumam piešķīruši četras no piecām zvaigznēm, kamēr «Rolling Stone» to novērtējis ar 3.5 zvaigznēm. Ne viens vien mūzikas eksperts pat apgalvo, ka «As You Were» ir līdz šim labākais post-Oasis albums. Un tas pasaka daudz, ņemot vērā, ka Liama brālis un Oasis galvenais dziesmu autors, Noels Galahers (Noel Gallagher), pēc grupas izjukšanas ir izdevis jau divus albumus un gatavo trešo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu