Roberts Plānts turpina sarūgtināt «Led Zeppelin» fanus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

«Man jādodas uz priekšu,» tā par iespēju atkal kāpt uz skatuves kopā ar savu leģendāro grupu «Led Zeppelin» intervijā «Daily Telegraph» izteicies tās bijušais solists Roberts Plānts

Plānts, lai arī savos koncertos bieži iekļauj kādu klasisku «Led Zeppelin» dziesmu, izteicies, ka ir gandrīz neiespējami, ka grupa atkal varētu sanākt kopā.

«Led Zeppelin» pēdējoreiz kopīgi nospēlēja koncertu 2007. gadā «O2» arēnā Londonā.

«Tu nevari atgriezties pagātnē, ir jau grūti atgriezties gadu vecā pagātnē, kur nu vēl 49 gadus senos notikumos,» viņš saka. «Man jādodas uz priekšu.»

Un viņš dodas.

Jaunais Plānta solo albums «Carry Fire» izdots pavisam nesen - 13. oktobrī.

Interesanti, ka 2014. gadā izskanēja ziņas, ka Plānts atteicies no dāsna piedāvājuma apvienot «Led Zeppelin» par 500 miljoniem sterliņu mārciņu (638 miljoniem eiro). Atklātībā bija nonākušas ziņas, ka britu miljardieris Ričards Brensons esot piedāvājis ievērojamo naudas summu par 35 koncertiem trijās pilsētās. Taču Plānts esot uzstājis, ka neplāno vairs koncertēt.

Bijušā «Led Zeppelin» vokālista iepriekšējais albums «Lullaby And The Ceaseless Roar» izdots 2014. gadā (skat. recenziju).

Arī jaunajā platē Plānts sadarbojas ar jaunu mūziķu kolektīvu - «The Sensational Shape Shifters»

Albumā Plānts sadarbojies ar Krisiju Haindu (Chrissie Hynde) no grupas «The Pretenders» un folkmūziķi Setu Leikmenu (Seth Lakeman).

Atgādinām, ka 2015. gadā Plānts uzstājās festivālā «Positivus».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu