Kas īstenībā notika ar Edu Šīranu?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Izrādās, nekāda automašīna, kā ziņots iepriekš, nav notriekusi mūziķi Edu Šīranu, un abu roku traumas viņš guvis pavisam citādos apstākļos. Visu godīgi par negadījumu viņš izstāstījis Džonatana Rosa šovā.

Sākotnēji tika ziņots, ka Šīranu, braucot ar velosipēdu, notriekusi automašīna, tomēr dziesmas «Shape of You» izpildītājs izstāstījis, kā tad viss noticis patiesībā. Viņš atklājis, ka no divriteņa vienkārši neveiksmīgi nokritis, bet tad piecēlies un pats saviem spēkiem aizripojis mājās.

«Es piecēlos un aizbraucu mājās, tad aizgāju gulēt un nākamajā rītā pamodos ar lielām sāpēm, tāpēc devos uz slimnīcu,» Šīrans stāstījis. «Es līdz nākamajam rītam pat nenojautu, ka esmu kaut ko salauzis.»

Rezultātā lauztas abas rokas un riba. Atcelti vairāki koncerti Āzijā.

26 gadus vecais dziedātājs trešdienas vakarā, neraugoties uz šajā muļķīgajā negadījumā gūtajām traumām, apmeklēja Londonā notiekošo žurnāla «Q» balvu pasniegšanas ceremoniju. Intervijā uz sarkanā paklāja viņš laikrakstam «The Sun» atzinis, ka atteiksies uz kādu laiku no alkohola lietošanas, jo ārsti viņam darījuši zināmu, ka tādējādi, iespējams, tiks traucēts atveseļošanās process.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu