R&B sensācija SZA gatavo albumu ar Ronsonu un «Tame Impala»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

R&B sensācija Siza (SZA) intervijā «Los Angeles Times» paziņojusi, ka gatavo jaunu albumu ar producentu un dīdžeju Marku Ronsonu un Kevinu Pārkeru (Kevin Parker), kas ir «Tame Impala» līderis, ziņo ārvalstu prese.

Siza, īstajā vārdā Solana Imani Rova (Solána Imani Rowe), šogad spilgti debitējusi ar ierakstu Ctrl. (skat. TVNET recenziju).

«Es klausos Stīviju Niksu, mīlu klasisko džezu,» viņa stāsta intervijā. «Man patīk folks, reps. Man patīk «Modest Mouse«. Es gatavoju jaunu albumu ar «Tame Impala» un Marku Ronsonu. Ja mēģini mūziku kategorizēt, tu automātiski uzliec robežas. Tas samazina mūzikas vērtību.»

Jau rakstīts, ka mākslinieces skatuves vārds SZA aizgūts no hiphopa grupējuma «Wu-Tang Clan» līdera RZA. Pati 26 gadus vecā dziedātāja SZA abreviatūru skaidro šādi: S nozīmē neatkarību, suverenitāti, Z - zig-zag-zig, bet A simbolizē Allāhu. Tādējādi viņa atsaucas uz tā dēvēto Augstāko alfabētu, ko 60. gados Hārlemā izstrādāja kustības «Five-Percent Nation» ideologs, Malkolma X skolnieks Klarenss 13X.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu