Pēc apsūdzībām izvarošanā, Mensons no grupas izmet Tvigiju Ramiresu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šokrokeris Merlinins Mensons (Marilyn Manson) nolēmis pārtraukt sadarbību ar grupas ilggadējo basistu Tvigiju Ramiresu (īstajā vārdā Džordiju Vaitu) pēc tam, kad publiski izskanējušas apsūdzības izvarošanā.

(papildināts ar Tvigija komentāru)

Piektdien sociālajā tīklā «Facebook» savā pieredzē dalījās bijusī Tvigija draudzene Džesika Adamsa (Jessicka Addams), tagadējā grupas «Scarling» soliste, kura apgalvo, ka Tvigijs 90. gados viņu izvarojis.

«Esmu nolēmis pārtraukt sadarbību ar Džordiju Vaitu kā grupas «Marilyn Manson» dalībnieku,» Mensons raksta savā tviterī. «Viņa vietā turnejā dosies kāds cits. Lai viņam veicas!»

Dziedātāja apgalvo, ka sāka ar Tvigiju satikties būdama vien 18 gadus veca, un vienu nakti, kad Vaits atgriezies mājās turnejas starplaikā, kad Mensons iesildīja «Nine Inch Nails», viņu izvarojis.

«Viņš piespieda mani pie zemes, ar roku pie kakla. Es teicu «nē», teicu to pietiekami skaļi, pat viņa istabas biedrs Pīts atskrēja no otras istabas. Taču es jau biju izvarota, un to izdarīja kāds, ko man šķita es mīlu,» viņa raksta.

46 gadus vecais Tvigijs šorīt komentējis šīs apsūdzības. «Es nepiekrītu nekāda veida seksam, par kuru nav abpusēja vienošanās. Ja esmu kādam nodarījis pāri, no sirds atvainojos un to nožēloju.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu