«Metallica» Mančestrā kopā ar publiku nodzied «Oasis» dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vladimir Astapkovich / RIA Novosti

Smagā roka titāni, amerikāņu rokgrupa «Metallica» sestdienas vakarā, uzstājoties Mančestras Arēnā, solidarizējoties ar daudzām citām grupām un Mančestras terora aktā bojā gājušajiem un to piederīgajiem, kopā ar publiku izpildīja grupas «Oasis» dziesmu «Don’t Look Back in Anger». Noskaties!

Noela Galahera 90. gados sacerētā dziesma ir kļuvusi par tādu kā neoficiālu Mančestras terora akta himnu, un to savos koncertos izpildījuši arī ansambļi «Coldplay» un «U2». Atgādinām, ka 22. maija sprādzienā Arianas Grandes koncertā dzīvību zaudēja 22 cilvēki un vairāk nekā 200 tika ievainoti.

«Kas par momentu! Zosāda!» savā tviterī pēc uzstāšanās ierakstījis bundzinieks Lars Ulrihs.

Šonedēļ «Metallica» savas pasaules turnejas ietvaros uzstājas Lielbritānijā, tie ir pirmie grupas koncerti kopš 2015. gada Redingas un Līdsas festivāliem. Šovakar grupa uzstāsies Birmingemā.

Atgādinām, ka 2010. gadā grupa uzstājās Rīgā. Grupas nesenākais albums «Hardwired... to Self-Destruct» (skat. recenziju) izdots pagājušogad.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu